Huisbaas - Wachtlijst? Mag ik pijpen?

Nederland heeft het zwaar! Het gat tussen arm en rijk wordt steeds groter! Op deze site kun je zien hoe erg het gesteld is met de woningzoekenden. Op deze geheime uitgelekte video's die huisjesmelkers met elkaar uitwisselen kun je zien wat vrouwen er allemaal voor over hebben om een kamer of huis te krijgen!

Ga naar de website

Zit je klaar voor een spermadouche?

Welke man vindt het niet geil om zijn warme zaad over een smoeltje te spuiten? Deze lekkere babes krijgen liters sperma uit allerlei pikken in hun gezicht en genieten met volle teugen. Hongerig wachten ze tot hun smoeltje wordt onder gespoten om het vervolgens van hun gezicht te likken. Dit wil je niet missen!

Ga naar de website

Of flesh and bone

Blonde holbewoonster is op zoek naar vruchten om op te eten. Ze eet ook de vruchtjes van een mannelijke holbewoner op en bevredigt zichzelf met zijn bot. Ze wordt echter betrapt door hem en hij vind het niet zo leuk dat zij zijn vruchtjes heeft opgegeten. Voor straf laat hij haar zijn botje likken...
meer op downloadseks.nl
Toegevoegd op: 06-04-05
Aantal keren bekeken: 36743
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Heteroseksueel

Lost and blond

Violet is een hopeloos verdwaalde cheerleader die een beetje rondslentert totdat ze tegen het tentje van Jay aanloopt. Ze vraagt aan Jay of ze eventjes bij hem mag blijven zodat ze wat kan uitrusten... Nou meisje dat kan je wel vergeten!
meer op downloadseks.nl
Toegevoegd op: 01-02-05
Aantal keren bekeken: 25265
Beoordeling: 5
Bekijk meer: Heteroseksueel

Cowboys in de woestijn

Een jonge knaap uit de stad komt een dagje meewerken op de boerderij. Vanwege de extreme hitte heeft hij zijn kleding uitgedaan, waardoor hij zich toch wat ongemakkelijk voelt. Als de cowboy zijn kleding echter ook uittrekt is het ijs snel gebroken. In de brandende zon zuigen ze elkaars dikke lul af...
meer op schandknaap.nl
Toegevoegd op: 29-12-06
Aantal keren bekeken: 77842
Beoordeling: 7
Bekijk meer: Homoseksueel
Pagina's: 1