Huisvrouwen zo van de straat geplukt

Nederland heeft een nieuwe vieze man! Speciaal voor deze site gaat Model Andre op pad om huisvrouwen voor een dilemma te stellen! Wat zou jij doen voor een flinke zak met poen? Eerst even aan de slipjes ruiken.... Door de kastjes snuffelen en dan een geil voorstel doen. Durf jij? 100% Amateur!!

Ga naar de website

Echte orgasmes van Hollandse meiden

TV presentator André gaat de straat op om vrouwen te verleiden om mee te doen aan een erotisch getint onderzoekje. In de studio schrikken de meiden zich lens als ze de Sybian neukmachine met enorme knots erop zien staan. Na enig aandringen wint hun nieuwsgierigheid en laten de vrouwtjes zich van orgasme tot orgasme trillen.

Ga naar de website

Peentjes tussen haar beentjes

Katka heeft haar eerste vibrator gekocht en gaat stiekem naar het vakantiehuisje van haar ouders om hem uit te proberen. Op het warme vloerkleed begint ze haar dieproze kutje langzaam met het ding te verwennen tot ze hem zat is. Alles wil ze in haar kutje hebben!!! Wat haar lekker lijkt stopt ze...
meer op kutjestrekken.nl
Toegevoegd op: 11-01-08
Aantal keren bekeken: 44908
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Soloseks

Vunzige fantasieën!

Op een zwarte sofa ligt een geil sletje uitgebreid met haar natte kut en grote tieten te spelen. In haar fantasie laat ze zich snoeihard neuken door Nick Rock en zijn maat. Luid briesend bedekken de mannen uiteindelijk haar krappe kontgaatje met een dikke laag zaad!
meer op sexbelevenissen.nl
Toegevoegd op: 10-11-10
Aantal keren bekeken: 51915
Beoordeling: 8
Bekijk meer: Pornosterren
Pagina's: 1