Stiekeme seks met slapende vrouwen!

Wie kent hem niet? Klaas Vaak die je naar bed brengt. Alleen deze Klaas strooit geen zand maar zaad! Hij groet je met z'n puntlul, dan zegt 'ie goeienacht. En als je dan al slapen mocht verdwijnt hij weer zacht. Unieke films en foto's van bloedmooie vrouwen die in hun slaap stilletjes geneukt worden. Ssssst!

Ga naar de website

Vuistneukfilms - Hele handen erin!

Deze ondeugende sletten willen meer dan een vinger! Lekkere vrouwen laten dikke vuisten tot aan de pols hun natte schede in glijden. Niet al het vuistneuken wordt echter door mannen gedaan... Ook de zelfbevuistende vrouwen ontbreken op deze site niet. Dus waar wacht je nog op? Rammen!

Ga naar de website

Limburgse Edgar

Hallo, ik ben Edgar en ik woon in het Zuiden van Nederland. Het lijkt me heel spannend om op deze site te staan en dan van mensen te horen dat ze zich op mijn film hebben afgetrokken. P.S. op zaterdag ben ik veel in Eindhoven te vinden... (;p)
meer op geileknapen.nl
Toegevoegd op: 24-01-05
Aantal keren bekeken: 50855
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Homoseksueel

Kijk mij eens geil zijn

Sorry voor de matige kwaliteit van mijn filmpje maar mijn camera is nu niet bepaald de meeste moderne. Ik hoop dat het harde trainen dat ik in mijn lijf heb gestopt dit een beetje compenseert. Ik zou het leuk vinden als je mijn filmpje spannend vindt dat van je te horen! Mailen via Jasper de...
meer op geileknapen.nl
Toegevoegd op: 17-01-05
Aantal keren bekeken: 53877
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Homoseksueel

Prille liefde!

Twee vrienden hebben al langere tijd gevoelens voor elkaar, maar hebben er nog nooit aan toegegeven. Vandaag is echter anders. Ze zijn alleen thuis en beginnen elkaar voorzichtig te zoenen. "Ik wil je al zo lang neuken!", zegt 1 van de jongens. "Nou, wat let je? Ram die geile grote paal van je maar...
meer op geileknapen.nl
Toegevoegd op: 08-01-08
Aantal keren bekeken: 50192
Beoordeling: 7
Bekijk meer: Homoseksueel
Pagina's: 1