Echte orgasmes van Hollandse meiden

TV presentator André gaat de straat op om vrouwen te verleiden om mee te doen aan een erotisch getint onderzoekje. In de studio schrikken de meiden zich lens als ze de Sybian neukmachine met enorme knots erop zien staan. Na enig aandringen wint hun nieuwsgierigheid en laten de vrouwtjes zich van orgasme tot orgasme trillen.

Ga naar de website

Scathoeren - Geile poepseks!

Huisvrouwen vreten hopen stront voor de camera! Kinky koppels waarvan de vrouw het meest heftig klaarkomt als ze gehurkt boven haar man een drol uit haar anus perst en tegelijkertijd heftig over haar klit wrijft. De smerige geur brengt het dierlijke in hen naar boven en laat grenzen compleet verdwijnen...

Ga naar de website

Afterschool special!

Twee cheerleader chikies houden een picknick en spelen lekker met elkaar. Dan komt er een "weirdo" met een stijve op de meisjes af. In plaats van weg te rennen grijpen ze de pik vast en laten hem niet meer los. Let maar op. Ze gaan door tot diep in hun schacht en de nacht.
meer op downloadseks.nl
Toegevoegd op: 18-04-05
Aantal keren bekeken: 40222
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Heteroseksueel

Potloodventer(s)

In het park speelt een jong tienermeisje een spelletje. Plots komt er vanachter de bosjes een bejaarde potloodventer vandaan, die haar zijn harde pik laat zien. Dit meisje schrikt niet, maar wandelt brutaal naar hem toe en begint op zijn staaf te zuigen. Even schrikt de opa, maar al snel ramt hij...
meer op oudneuktjong.nl
Toegevoegd op: 19-01-07
Aantal keren bekeken: 88778
Beoordeling: 7
Bekijk meer: Extreem

Samen zeiken

Katharina speelt buiten als een flasher haar verrast. Gelijk trekt ze haar rokje omhoog; "Ik heb ook géén slipje aan!" Als ze moet pissen hurkt ze en terwijl de goudgele warme stralen uit haar kale kutje kletteren, piest hij zijn hete zeikstraal zo over haar strakke buikje heen. Neuken?
meer op piskut.nl
Toegevoegd op: 02-05-07
Aantal keren bekeken: 92531
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Extreem
Pagina's: 1