Tieners schrijven hun ontmaagdingen op

In dit dagboek staan niet de alledaagse tienerverhalen, maar de diepste geheimen van hun eerste sex ervaringen. Gluur stiekem mee in het dagboek van deze hete meisjes en geniet van hun lekkere krappe kutjes die voor het eerst beroerd worden. Voor de liefhebber van jonge meiden die voor het eerst geneukt worden is deze site een echte aanrader!

Ga naar de website

I love Babbysitters - Geile oppas

Wat gebeurt er als je thuis komt, nadat je je ziel en zaligheid hebt toevertrouwd aan de oppas en deze blijkt seksuele handelingen te verrichten bij zichzelf terwijl je haar betaald!!!? Juist! Je hebt er al voor betaald dus kan je er net zo goed van genieten ook. We love stoute babysitters!

Ga naar de website

Trekken voor geld 085

Michelle heeft een baantje als schoonmaakster in een love-gel winkel. Tijdens haar werk biedt haar baas 50 euro als ze hem afsjort. Met één hand en een flinke klodder gel trekt ze zijn pik klaar terwijl ze met haar andere hand haar botermalse kutje vingert. Lekker smeuïg!
meer op trekjerijk.nl
Toegevoegd op: 27-02-07
Aantal keren bekeken: 54040
Beoordeling: 8
Bekijk meer: Heteroseksueel

Glibberende shampoofles

Redheads are hot! Zo ook de 18-jarige Tineke die bloedheet wordt van haar eigen strakke lichaampje onder een hete douche. Het tuitje van de zeepdispenser verwent haar kleine gevoelige clitje tot ze nat genoeg is om een shampoofles haar strakke kutje in te schuiven. Hmmm.... Zal die dikke geltube er...
meer op kutjestrekken.nl
Toegevoegd op: 09-01-08
Aantal keren bekeken: 58084
Beoordeling: 7
Bekijk meer: Soloseks
Pagina's: 1