Hoerentest - Don en Ad testen hoeren

Don & Ad zijn voor alle hoerenlopers op pad om hoeren door heel Nederland te testen. Lukraak plukken ze een man van straat die de geselecteerde hoer mag testen! Natuurlijk is de voorwaarde dat ze ook unieke foto en film materialen mogen maken die je op deze site terug kan vinden. 100% Hollandse porno!

Ga naar de website

Vuistneukfilms - Hele handen erin!

Deze ondeugende sletten willen meer dan een vinger! Lekkere vrouwen laten dikke vuisten tot aan de pols hun natte schede in glijden. Niet al het vuistneuken wordt echter door mannen gedaan... Ook de zelfbevuistende vrouwen ontbreken op deze site niet. Dus waar wacht je nog op? Rammen!

Ga naar de website

Duvessa uit India

Niet te geloven! Deze beeldschone 19-jarige van herkomst tiener uit India wilde ons dolgraag laten zien dat je NOOIT moet integreren. Op een geweldige mysterieuze manier liet ze ons zien hoe vreselijk goed vrouwen uit haar cultuur in bed zijn! Don en Ad weten in elk geval waar hun volgende vakantie...
meer op sexintegratie.nl
Toegevoegd op: 17-08-10
Aantal keren bekeken: 61057
Beoordeling: 7
Bekijk meer: Etnisch

Sarita uit India

Onze jongste deelneemster is Sarita een bloedmooi grietje met haar roots in India. We hebben voor haar een neger wannabe uitgekozen die haar diep in haar krappe kutje neemt!
meer op sexintegratie.nl
Toegevoegd op: 13-03-10
Aantal keren bekeken: 55482
Beoordeling: 4
Bekijk meer: Etnisch

Missy uit India

Op de vuilstort is de 21-jarige Missy op zoek naar een latje. Ze spreekt uitstekend Nederlands en blijkt hier te zijn opgegroeid. De uitgehuwelijkte Indiase heeft alleen veel meer behoeftes dan dat ze thuis krijgt, dus tijd voor een opfriscursus! Ons voorstel om voor een lekkere oer-Hollandse...
meer op sexintegratie.nl
Toegevoegd op: 01-12-06
Aantal keren bekeken: 55393
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Etnisch
Pagina's: 1