Brilvolzaad - Het zaad druipt er van af

Wat is voor een man nog geiler dan zijn kokende zaad over haar gezicht of borsten te spuiten? Met de toenemende krapte op de arbeidsmarkt komen jonge ongeschikte vrouwen solliciteren. Die baan kunnen ze wel vergeten, ze krijgen de zak! Tenminste, de inhoud ervan. Staat je goed, zo'n bril vol zaad!

Ga naar de website

Geslaagden, deze tieners gaan los!

Geslaagden organiseert overal ter wereld de meest heftige examenfeesten met als doel deze feesten compleet uit de hand te laten lopen. Met hun diploma net op zak, een berg drugs en drank in het lijf en een hoop op hol geslagen hormonen laten deze tieners zien wanneer mensen echt aan hun seksuele top zitten!

Ga naar de website

Trekken voor geld 118

Dit aantrekkelijke blonde grietje kwamen we tegen in het mooie Limburgse landschap. Ze stond te bellen en had geld nodig voor een taxi naar huis. "Ik kan je denk ik wel helpen?" "Als jij me nou eens even geil aftrekt, dan geef ik je straks geld voor de taxi en nog wat extra's."
meer op trekjerijk.nl
Toegevoegd op: 22-11-07
Aantal keren bekeken: 46499
Beoordeling: 6
Bekijk meer: Heteroseksueel

Boerin melkt knecht!

Op een boerderij in het Brabantse landschap heeft Nick Rock zich weer eens misdragen. In een van de stallen heeft hij zich uitgebreid laten melken door een gewillige boerendochter. Luid kermend laat ze zich uiteindelijk onderspuiten met zijn warme yoghurt!
meer op sexbelevenissen.nl
Toegevoegd op: 13-08-10
Aantal keren bekeken: 35218
Beoordeling: 7
Bekijk meer: Pornosterren

Goldie - 19 jaar

Don en Ad jr. lopen de bloedmooie Goldie tegen het lijf en zijn met stomheid geslagen. Wat een geil sletje! Hoewel op weg naar haar werk weten ze haar toch over te halen om naar de studio te komen. Hier doet ze de twee versteld staan door haar onverzadigbare lust. Ze pijpt en neukt en blijft maar...
meer op tienersvoorgeld.nl
Toegevoegd op: 01-03-11
Aantal keren bekeken: 75235
Beoordeling: 8
Bekijk meer: Tiener
Pagina's: 1