BisexTV, van twee walletjes

De mannen worden zo geil dat ze ook met elkaar aan de slag gaan. Knapen die samen een vrouw verwennen maar ook elkaar niet overslaan! Natuurlijk de bekende lekker beffende sletjes die tegelijkertijd een harde pik in strakke sneetjes ontvangen ontbreken niet op bisex-TV. Dus hop aan die TV en knallen!

Ga naar de website

Schandknaap Hete boys!

Bobo, Gerald en Sven hebben sinds een jaar regelmatig heftige seks met elkaar. Hun eerste ontmoeting vond plaats achter het centraal station toen Bobo en Sven net terug kwamen van hun vakantie in Thailand. Dit jaar is Gerald met hen meegegaan en hebben ze hun avonturen op foto vastgelegd!

Ga naar de website

Toegevoegd op:
Aantal keren bekeken:
Beoordeling:
Bekijk meer:
Tags:

Trekken voor geld 019

Tiener loopt stage op kantoor! Ze kijkt behoorlijk ontevreden en vindt dat ze veel te weinig wordt betaald. Gelukkig heeft ze een geile chef met een camera die het sletje absoluut iets wil laten bijverdienen! Heerlijk zulke ranke vingertjes om zo'n harde paal!
meer op trekjerijk.nl
Toegevoegd op: 19-01-06
Aantal keren bekeken: 58691
Beoordeling: 8
Bekijk meer: Heteroseksueel

De geile stagaire

Carmen is net 18 jaar geworden en loopt stage in het bedrijf van Nederlands grootste pornoproducenten. Haar bazen lopen haar al maanden te dollen dat ze zelf eens in een film mee moet spelen, maar het sletje lacht het altijd weg. Op een warme dag besluit ze haar bazen eens te shockeren en zegt...
meer op tienersexfilms.nl
Toegevoegd op: 28-12-06
Aantal keren bekeken: 99635
Beoordeling: 9
Bekijk meer: Tiener

De nieuwe stagaire

Op haar eerste dag op kantoor komt het jong stagemeisje in de pauze van haar chef even kijken als die met wat gewichten gaat stoeien. Als ze hem even helpt bij zijn laatste setje bankdrukken ziet de chef dat het geile sletje gewoon zonder slipje naar haar werk is gekomen. Tijd om dit jonge grietje...
meer op tienersexfilms.nl
Toegevoegd op: 06-12-06
Aantal keren bekeken: 53053
Beoordeling: 4
Bekijk meer: Tiener
Pagina's: 1